26.1 C
Deva
sâmbătă, septembrie 30, 2023

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“IUBEŞTE ŞI DĂRUIEŞTE”

 

Perioada campaniei:  3 – 14 februarie -2014


 foto regulament

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

Organizatorii campaniei promotionale “IUBEŞTE ŞI DĂRUIEŞTE” sunt S.C Capital News Media SRL şi SC ALEXANDRA TOUR SRL, cu sediul în  Deva, str. Avram Iancu, Bl. H1, Mezanin,  jud. Hunedoara. Organizatorii  isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

SECTIUNEA 2. PARTENERI

Partenerii campaniei promotionale “IUBEŞTE ŞI DĂRUIEŞTE”  sunt: COFETĂRIA ARTA, RESTAURANTUL SAVA DEVA şi Florăria ORHIDEEA DEVA.

 

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in judetul Hunedoara.

 

SECTIUNEA 4. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in perioada  03.02.2014 – 14.02.2014

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

La aceasta promotie participa persoanele care cumpara in perioada 03.02.2014 – 13.02.2014 cotidianul Ziarul Hunedoreanului, decupeaza talonul promotional,  il completeaza integral si  îl depun in urna special amenajata din cofetăria ARTA din Deva, Str. 1 Decembrie, nr 21 [vis – a – vis de Colegiul Naţional Decebal]  până in data de 13.02.2014, ora 17.  Mai multe  taloane, mai  multe sanse de castig!

 

SECTIUNEA 6. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana şi cu domiciliu in judetul Hunedoara, care au împlinit 16 ani până la data de 13.02.2014. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii SC CAPITAL NEWS MEDIA SRL, angajatii SC ALEXANDRA TOUR SRL, angajatii  Cofetăriei Arta, angajaţii SC SAVA EXIM SRL si rudele de gradul I ale acestora, precum si distribuitorii de presa autorizati.

 

SECTIUNEA 7. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Ce trebuie sa faci:

 

1)      Cumpara in perioada  03.02.2014 – 13.02.2014 cotidianul Ziarul Hunedoreanului comercializat in punctele de distributie a presei sau prin vanzatorii volanti, decupeaza talonul promotional, completeaza-l integral si pune-l in urna special  amenajata din cofetăria ARTA din Deva, Str. 1 Decembrie, nr 21 [vis – a – vis de Colegiul Naţional Decebal]  până in data de 13.02.2014, ora 17

2)      Extragerea va avea loc vineri, 14 februarie 2014, în DIRECT la HUNEDOARA TV, în cadrul emisiunii „Cea mai bună dimineaţă”.

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

In cadrul acestei campanii promotionale  vor fi acordate  8 premii: 5 x tort în formă de inimă, oferite de COFETĂRIA ARTA, 2 x cină romantică, fiecare pentru 2 persoane, oferite de RESTAURANTUL SAVA, în data de 14.02.2014 şi un aranjament floral oferit de Florăria Orhideea Deva.

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul campaniei “IUBEŞTE ŞI DĂRUIEŞTE” este de 1000 lei.

 

Tragerea la sorti

Premiile acestei campanii vor fi acordate prin tragere la sorti.

Extragerea va avea loc vineri, 14 februarie 2014, în DIRECT la HUNEDOARA TV, în cadrul emisiunii „Cea mai bună dimineaţă”. La extragere participa toate taloanele completate integral,  care care au fost depuse in urna pana la data de 13.02.2014, ora 17. Fiecare participant poate castiga doar un singur premiu. O persoana care a castigat un premiu nu mai poate castiga inca unul.

 

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii desemnaţi prin tragerile la sorti  vor fi anuntaţi telefonic de catre organizatori, in data de 14.02.2014.

 

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie să se prezinte cu actul de identitate pentru validare, în intervalul  orar stabilit de comun acord cu partenerii campaniei, care acordă premiile acestui concurs.

 

SECTIUNEA 10.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorii campaniei nu sunt raspunzatori de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizatorii  si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotională va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorilor, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei este publicat pe site-ul www.zhd.ro, in perioada campaniei.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente