15 C
Deva
joi, iunie 13, 2024

Adevăruri urâte despre rotirile gratuite

Nu ai vrut să le vezi sau să le auzi niciodată, dar din păcate ele există și noi suntem aici pentru a-ți da totul pe tavă. Din nefericire, rotirile gratuite nu sunt chiar cel mai bun bonus pe care l-ai putea primi vreodată, cu toate că nu este nici cel mai groaznic. Indiferent cât de rău ar suna, rotirile gratuite chiar nu sunt atât de fascinante și chiar nu te vor ajuta atât de mult pe cât crezi sau pe cât își doresc cazinourile online să pară. Astăzi vorbim despre cele mai crunte și neplăcute adevăruri despre rotirile gratuite și despre cum putem să evităm minciunile atunci când este destul de dificil să le identificăm. Rămâi cu noi până la sfârșit.

Nu merită

Atunci când revendici un bonus pentru cazino, este plăcut să te gândești că ai putea primi ceva gratuit care să te ajute să primești mai mulți bani, dar trebuie să știi și dacă merită efortul. Așadar, un bonus fara depunere ar putea să nu merite efortul de a-l revendica și folosi în cazino? Ei bine da, este posibil ca un bonus să nu merite a fi revendicat și asta din mai multe motive, dar în cazul unui set de rotiri gratuite, avem o explicație foarte punctuală și care este foarte frecvent întâlnită la majoritatea cazinourilor online din România. Iar datorită faptului că nu merită, jucătorii nu înțeleg de ce în urma unui astfel de bonus, ei nu câștigă aproape nimic sau chiar pierd din balanța de bani reali.

 

Principalul motiv care este la îndemâna oricu analist și pe care îl poți identifica și tu dacă citești termenii și condițiile unui astfel de bonus este că rotirile gratuite au mereu o valoare predefinită, adică sunt deja oferite pentru a fi jucate cu o miză care nu poate fi schimbată. De exemplu, dacă primești 200 de rotiri la un cazino online, dar acestea vor avea miza blocată la 0.20 RON de fiecare, teoretic nu ai primit altceva decât echivalentul a 40 RON, ceea ce pentru un cazino nu este deloc o sumă foarte mare. Pentru acești 40 RON, adică cele 200 de rotiri, tu va trebui să te înregistrezi, să validezi date, să rulezi câștigurile și să pierzi și timp. Astfel, pentru 40 RON, tu oferi mai mult.

Nu câștigi mult

Iar următorul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este că nici nu merită timpul și că ai putea să folosești acele ore pentru a face orice altceva, ce crezi că poți obține cu 200 de rotiri care valorează 40 RON? Câștigurile ce pot fi obținute dintr-o rotire cu miză 0.20 RON nu are cum să fie atât de mare. Chiar și dacă vei fi băgat într-o specială pentru a primi un multiplicator de 100x, acest lucru nu se va putea traduce decât printr-un câștig de 20 RON. Câștigurile vor fi extrem de mici, iar precizarea că efortul nu merită este din nou un puternic motivant.

Pentru a putea obține niște câștiguri considerabile cu o astfel de miză, ar trebui să ai foarte mult noroc, iar aparatul să returneze foarte bine la majoritatea rotirilor. Dar când vreodată vei putea să câștigi cu o miză aproape de 0?

Trebuie să rulezi câștigurile

Iar acum urmează să vorbim despre cel mai important indiciu care ne spune că rotirile gratuite, de cele mai multe ori sunt o pierdere de vreme. Dacă primești 200 de rotiri gratuite cu miză blocată la 0.20 RON, să presupunem că ești norocos și vei câștiga un profit de 150 RON. Acest câștig, va trebui rulat în cazino pentru a putea fi transferat în balanța de bani reali și în cele din urmă, pentru a fi retras în propriul cont bancar. Iar când vine vorba de rulaj, lucrurile devin extrem de ridicole și chiar ajung să fie la limita legalității.

Dacă ai câștigat 150 RON, acest câștig este de cele mai multe ori supus unei condiții de rulaj de minim 30x. Asta înseamnă că trebuie să rulezi 4500 RON pentru a putea primi acces la a retrage cei 150 RON. Evident, acest lucru se va întâmpla numai dacă sesiunea ta este în profit. Dar ce rost are să riști un asemenea rulaj pentru o sumă atât de mică? Să nu mai vorbim despre faptul că deja le-ai oferit cazinourilor contul tău, iar dintr-un cadou de 40 RON, aceștia vor să rulezi de 100 de ori mai mult. Unii jucători chiar pică în această plasă și pe termen lung, cazinourile ajung să câștige de pe urma acestor rulaje.

Merită efortul?

Este mai mult decât evident faptul că nici măcar nu merită să te uiți la aceste bonusuri dacă în regulament și secțiunea de termeni și condiții vei găsi toate aceste informații pe care ți le-am descris mai sus. Dacă este implicat un rulaj, mai mult ca sigur efortul nu merită, dar dacă vei vedea vreodată o promoție unde rulajul nu este obligatoriu, este posibil ca acel bonus să fie mult mai avantajos.

Concluzie

Adevărul despre rotiri este aici pentru fiecare dintre noi și trebuie să calculăm mereu următoarele lucruri pe care le vom face în legătură cu banii și sesiunile noastre de joc. Fii atent la detalii!

Știri Similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/