23.8 C
Deva
marți, aprilie 16, 2024

Avem cu ce… Călan, un oraş „prea mic” pentru ambiţiile „divelor sexy”

Din oraşul de pe Strei, cele două „vedete” au pornit ascensiunea în lumea mondenă a Capitalei, făcându-se remarcate în special prin scandaluri

Oraşul Călan se află în topul localităţilor din judeţul Hunedoara, la capitolul „dive sexy” pe cap de locuitor. Orăşelul de pe malul Streiului, cu o bogată istorie în metalurgie, are aproape 10.000 de locuitori, însă numără deja două vedete din lumea mondenă a Capitalei. Mai exact, una bucată divă sexy la 5.000 de localnici.

N-a fost uşă de biserică1544466_996138003746926_6500193057772387574_n

Oamenii din Călan nu se mândresc deloc că au fost vecini cu Bianca Drăguşanu sau cu Rellys Tonu. S-au săturat de scandalurile în care cele două au fost implicate. Despre fosta „blondă a lui Bote”, localnicii din Călan povestesc că nu a fost tocmai uşă de biserică. Chiar dacă a părăsit de mai bine de zece ani oraşul Călan, unde şi-a petrecut copilăria, foştii vecini ai Biancăi îşi amintesc cu haz despre isprăvile ei din adolescenţă. „Nu era deloc o fată cuminte, spre deosebire de sora ei. Deseori era pedepsită de mama ei, care nu o mai lăsa să iese din casă cu prietenii, seara. Atunci când se întâmpla asta, doar o vedeam cum coboară pe fereastră de la etajul al doilea al blocului unde locuia, pe un cerşaf, şi intra pe geam la vecinul de la etajul întâi. Apoi ieşea de la el afară, pentru a se duce în oraş. Vecinul de sub ea se trezea că Bianca îi ciocăneşte în geam să îi spună să o lase înăuntru, că iar a pedepsit-o maică-sa, că a închis-o în casă”, povestesc foştii apropiaţi ai vedetei de televiziune. Deşi nu a mai ajuns de mult timp în Călan, Bianca Drăguşanu a rămas subiectul numărul unu de bârfă al localnicilor.

„E frumoasă, dar parcă nu mai are nimic din naturaleţea pe care o avea în adolescenţă”, crede Ioana, o fostă vecină a „divei”.

Manechinuita

10959887_10205042171471266_3169086142926927720_nRecent, Bianca Drăguşanu şi-a găsit o concurentă pe măsură, în Călan. Rellys Tonu, pe numele ei adevărat Raluca Tonu, a devenit cunoscută după apariţiile ei incendiare în pictorialele Playboy şi, mai ales, zilele trecute, când a fost implicată în dosarul prostituatelor de lux din lumea mondenă a Capitalei. Fotomodelul de 25 de ani a locuit în Călan, până la terminarea liceului, şi era considerată o vedetă locală. A plecat apoi în Timişoara şi apoi s-a lansat datorită apariţiilor în Playboy, dar şi apariţiilor mondene, unele în compania lui Cătălin Botezatu. Foştii vecini ai Ralucăi din Călan povestesc că vedeta Playboy, la fel ca predecesoarea ei Bianca Drăguşanu, nu a fost uşă de biserică. Oamenii spun că ar fi avut probleme cu legea în adolescenţă, lucru neinfirmat de tânără, dar că era ţinută din scurt de părinţi.

„Ralucăi i se spunea în Călan manechina sau manechinuita şi era comparată cu Bianca Drăguşanu, şi ea tot de aici. Amândouă erau conoscute în comunitate nu tocmai ca fiind fete cuminţi. Oraşul e mic, iar lumea vorbea pe la colţuri. Însă părinţii Ralucăi o ţineau mai din scurt, înainte ca fata să plece din oraş, în Timişoara”, a relatat o fostă apropiată a vedetei Playboy.

Fotomodelul Rellys Tonu a fost chemată zilele trecute la audierile Poliţiei Sectorului 5, din Capitală, în dosarul sunt cercetate pentru proxenetism Diana-Mirela Gureşoaie, Georgiana-Daniela Constantin, Lavinia-Mariana Despina,  Mirela-Alexandra Dumitru, Diana-Manuela Nicoraş, Emilia Simona Necula, Ramona Popescu şi Nicoleta-Livia Ciocoiu. Acestea sunt acuzate că ar fi plasat tinere, contra unor sume între 500 de euro şi 2.000 de euro, unor oameni de afaceri, dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Asistentele tv Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu au fost şi ele audiate în dosarul de proxenetism. (Daniel Guţă)

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/