19.6 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

Cât de des ar trebui să exersezi pentru jocul de Blackjack?

Există câteva jocuri de cazino care presupun o doză crescută de îndemânare, două dintre acestea fiind j Video Poker și Blackjack. Datorită faptului că modul în care joci fiecare mână poate avea un efect direct asupra șanselor tale de câștig, ar trebui să ai întotdeauna o strategie foarte bine pusă la punct înainte de a plasa pariuri pe bani reali. Dacă vrei să îți exersezi tacticile, poți oricând să încerci jocurile demo de la Frank casino.

Prin urmare, ceea ce ar trebui să faci în primă fază, dacă ești un jucător de Blackjack, este să te documentezi cu privire la care sunt variantele de joc care au cele mai mici margini ale casei, deoarece vei avea mai multe șanse de a câștiga pe termen lung.

Odată ce identifici variantele care au cele mai mici margini ale casei, este cazul să dedici tot timpul pe care îl ai la dispoziție exersând gratuit, până când vei ajunge în punctul în care vei stăpâni suficiente strategii pentru fiecare mână jucată. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să te documentezi online sau din orice surse de încredere care explică cu exactitate cele mai bune strategii la Blackjack.

Nu plasa niciodată pariul lateral de asigurare

Atunci când Dealerul a primit un As, indiferent de mâna pe care ai primit-o tu, ți se va oferi un pariu cunoscut sub numele de pariu lateral de asigurare, iar acest pariu te va costa jumătate din suma pe care ai plasat-o pe mâna de bază.

Dacă joci o variantă de joc Blackjack cu mai multe mâini și ai mai multe mâini în jocul live, atunci vei putea lua în calcul această opțiune de pariu secundar pe oricare dintre mâinile live sau nu, după caz.

Acest pariu lateral va plăti la o cotă de 2 la 1 dacă mâna dealerului se dovedește a fi o mână de Blackjack, adică orice mână care, pe lângă As, are orice carte cu valoarea de 10 lângă ea. Acest pariu lateral este unul pe care mulți jucători vor fi tentați să îl joace.

Cu toate acestea, acest pariu lateral vine cu un avantaj mare al casei și, chiar dacă ai impresia că este un pariu bun de plasat, nu este chiar așa. Ca atare, toți jucătorii de Blackjack experimentați și cei profesioniști vor refuza întotdeauna acest pariu la fiecare mână live, iar acesta este un semn suficient că și tu ar trebui să refuzi o astfel de mișcare.

Câteva mișcări strategice perfecte

Atunci când joci majoritatea variantelor de Blackjack, există câteva moduri în care ar trebui să plasezi anumite mâini, indiferent de jocul de bază și de varianta aleasă. Având în vedere acest lucru, îți vom prezenta câteva dintre modurile în care ar trebui să joci anumite combinații de mâini

Dacă ți se distribuie vreodată o pereche de Ași, atunci cel mai bun mod de a juca aceste tipuri de combinații de mâini este să le împărțiți pentru a forma două mâini noi. Dar nu uita că trebuie să păstrezi destui bani de rezervă pentru a efectua o astfel de mișcare, deoarece nu vei putea împărți o pereche de Ași dacă nu ai destui bani pentru a plasa pariul suplimentar pe noua mână formată!

Dacă cele două cărți care îți sunt distribuite inițial sunt ambele cu valoare de 10, atunci strategia optimă de joc pentru o astfel de mână este să stai pe poziții, chiar dacă dealerul are o carte cu valoare mică.

 

Concluzie

Mulți jucători de Blackjack vor fi tentați să joace unele dintre multele variante progresive diferite pe care multiple cazinouri online le oferă jucătorilor lor, dar reține că astfel de jocuri te vor forța adesea, dacă nu întotdeauna, să plasezi un pariu suplimentar pentru a avea vreo șansă de a câștiga jackpotul progresiv.

 

Pariul lateral va trebui să fie plasat la fiecare mână pe care o joci, însă ai în vedere faptul că acest pariu lateral îți va consuma o parte semnificativă din buget.

Așadar, singurul moment în care ar trebui să te gândești să plasați un astfel de pariu lateral pentru a avea șansa de a câștiga un jackpot progresiv este atunci când jackpotul progresiv este la un nivel maxim! Mult succes!

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/