19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Vasilică Potecă: „Am încredere în Florin Oancea și îl voi vota pentru a deveni președintele liberalilor din județul Hunedoara!”

Am încredere în Florin Oancea, îl voi sprijini în continuare și îl voi vota pentru a deveni președintele liberalilor din județul Hunedoara!”

Vasilică Potecă – Senator PNL – Hunedoara

Viața politică a unei organizații atât de mari, cum este cea a PNL Hunedoara, trebuie să fie caracterizată de spirit de echipă și de mentalitatea de învingători a conducătorilor.

Anunțul lui Florin Oancea, primarul Devei, privind înscrierea în competiția pentru ocuparea onorantei poziții de președinte al Organizației județene a PNL, la care se adaugă convingerea că va fi câștigător, mă determină să cred că schimbarea pe care o va aduce va însemna foarte mult pentru modul de a face politică modernă, cu adevărat liberală.

Cu Florin am fost colegi de administrație. Acum rămânem colegi de partid. Știu că are calitățile necesare unui bun organizator și ale unui bun coleg.

Împreună, am format o adevărată echipă la Primăria Deva iar provocările profesionale, devenite din ce în ce mai intense, au fost depășite cu succes sub coordonarea lui. În același timp, în PNL, Florin a fost un bun coleg, un adevărat liberal, dispus oricând să-i ajute pe toți cei care i-au cerut sprijinul.

Dragi colegi liberali,

Este timpul să arătăm că știm să facem politică liberală modernă! Împreună cu Florin Oancea, viitorul președinte, liberalii trebuie să aibă un cuvânt mult mai important în politica hunedoreană și, de ce nu, cu ambiție și tenacitate, în politica națională.

Sunt convins că, la alegerile care vor avea loc în scurt timp, Florin Oancea va avea votul majorității liberalilor din județul nostru. Votul pentru Florin Oancea înseamnă votul pentru o organizație PNL puternică și unită!

Odată ales, Florin Oancea va fi președintele organizației județene a PNL dar, în același timp va fi și LIDERUL acesteia!

Împreună cu președintele nou ales, noi, liberalii hunedoreni îl susținem și îl vom vota pe Ludovic Orban pentru președinția Partidului Național Liberal!

Succes, Florin Oancea! Succes PNL Hunedoara!

Vasilică Potecă – senator PNL Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/