23.8 C
Deva
marți, aprilie 16, 2024

CASA CORPULUI DIDACTIC. Vacanţă… de formare pentru dascăli

Pentru mulți dascăli vacanța inter-sermestrială a însemnat un interval binemeritat de odihnă și refacere, dar pentru alții a fost o bună ocazie de a participa la activități de formare continuă. În situația din urmă se află mulți dintre profesorii hunedoreni, care au avut activități organizate la Casa Corpului Didactic Hunedoara

Dintre acestea, unele activități sunt oferite în cadrul proiectului sistemic ”Personalul didactic din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar de stat – promotor al învățării pe tot parcursul vieții” pentru care fiecare profesor a fost finanțat cu 150 de euro.

Educaţia online a copiilor

Astfel, 50 de cadre didactice care lucrează în învățământul special și special integrat din județ au participat la cea de-a doua sesiune de formare a programului Perspective DIE – dezvoltare socio-emoțională a copiilor și adolescenților” derulat în parteneriat cu Asociația de Științe Cognitive din România. Prezentările și aplicațiile preactice derulate în cadrul atelierelor cursului au fost apreciate în mod deosebit de către cursanți.

Programul din oferta CCD ”Educația online a copiilor” și sesiunea de informare din cadrul proiectului Safer Internet Plus, ”Ghidul de utilizare a Internetului”, au reunit peste 100 de participanți.

Un pachet special de 4 programe de formare continuă se va derula, în săptămânile următoare, având ca grup țintă personalul auxiliar din școlile hunedorene – secretare, administratori financiari și de patrimoniu, laboranți. (Marcel Bot)

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/