5.7 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Cine sunt premianţii Hunedoarei: şapte absolvenţi de gimnaziu au 10 pe linie

elevi de succes 1Patru elevi din Deva şi câte unul din Hunedoara, Haţeg şi Orăştie se pot mândri cu medii de zece, atât la examenul de Evaluare Naţională, cât şi pe parcursul claselor I – VIII.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara a afişat ierarhia notelor obţinute de elevi hunedoreni care au absolvit în acest an clasa a opta şi examenele de Evaluare Naţională. Cei şapte elevi din judeţul Hunedoara care au medii de 10 atât pe clasele I – VIII, cât şi la exemenele de Evaluare Naţională sunt: Miruna Dăbucean, de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Haţeg, Maria Georgescu de la Colegiul Decebal din Deva, Andreea Gîlă, de la la Colegiul Naţional de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara, Georgiana Nistor, de la Şcoala Andrei Mureşanu din Deva, Lavinia Ilina, de la Colegiul Tehnic Transilvania din Deva, Georgiana Paul, de la Şcoala Dominic Stanca din Orăştie şi Bianca Resiga de la Colegiul Naţional Decebal din Deva.

Elevii premianţi nu vor trebui să îşi facă niciun fel de probleme în privinţa adminterii la liceele unde vor dori să studieze. La mijlocul acestei luni, ceilalţi elevi înscrişi la examenele de capacitate vor afla la ce licee vor fi repartizaţi, în funcţie de mediile obţinute şi de opţiunile lor. Nota de admitere la liceu reprezintă media aritmetică dintre media notelor de la Evaluarea naţională şi media generală a anilor de gimnaziu.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/