2.4 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Clientă agresată. Şofer de maxi-taxi: “Ia-ţi biletele şi mănâncă-le!”

Un şofer de pe locala nr. 6 din Deva, a devenit spaima călătorilor, după ce de fiecare dată când aceştia solicită billet, începe să urle la ei. Joi acesta a fost reclamat angajatorilor de către o pasageră

maxi

Un şofer de pe Locala nr. 6, care merge şi pe linia Archia, riscă să rămână fără loc de muncă, după ce a vorbit “ca la uşa cortului” cu o clientă care i-a solicitat bilet pentru călătoria în curs. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, imediat după ce femeia, care locuieşte la unul dintre blocurile din Zăvoi s-a urcat în maxi-taxi în staţia de la fostul magazin Trident, pentru a ajunge acasă.

“Urla ca un dement”

gabriela muscaIndignat de îndrăzneala călătorului care i-a solicitat biletul pentru cursă, şoferul s-a comportat “ca un dement” după spusele femeii agresate verbal. “Am urcat, am plătit şi am solicitat biletul. Şoferul mi-a răspuns foarte urât şi tot drumul m-a făcut în toate felurile, iar când am coborât mi-a dat un cotor de bilete şi mi-a spus să le mănânc. De asemenea, m-a ameninţat că nu mă va mai lua în autobuz. Era foarte coleric şi urla ca un dement. Mi-e frică să mă mai urc în maşina condusă de acel şofer”, povesteşte Gabriela Muscă (foto). Femeia are doi martori care pot confirma spusele ei şi intenţionează să depună o plângere la Poliţie referitor la acest incident. După spusele locuitorilor din Zăvoi, se pare că şoferul nu este la prima ispravă de acest fel, procedând în acelaşi fel şi cu alţi călători, chiar dacă aceştia erau vârstnici.

Şoferul va fi sancţionat

Doar că de această dată, insultele lui au fost adresate unei tinere care s-a hotărât să facă public comportamentul acestuia. Reprezentanţii firmei Devatrans, angajatorii şoferului necioplit spun că vor lua măsuri cu privire la comportamentul deviant al acestuia. “Prima dată vom verifica şi noi toate informaţiile şi tot ce s-a întâmplat în acest caz, după care se vor lua măsurile legale de sancţionare, conform contractului colectiv de muncă. Sper ca pe viitor şoferul să îşi vadă de atitudinea pe care trebuie să o aibă un şofer faţă de clienţi. Dacă nu va înţelege, se va ajunge la desfacerea contractului colectiv de muncă”, spune Cornel Ciulean, şeful parcului auto Devatrans.

 

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/