13.3 C
Deva
marți, aprilie 16, 2024

E DE BINE! Civitaşii, gardienii bunului simţ, sunt mereu pe fază

În ultima ispravă, „civitaşii” au surprins o maşină a Poliţiei Locale Deva parcată pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi. „Handicapul” poliţiştilor în a respecta legea a fost sancţionat de Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale   

civitas politia locala

Grupul „Civitas” a pornit la drum cu mult entuziasm şi puţine izbânzi notabile. Nu ştiu cum, dar la început părea că trag mereu pe alături. Cu timpul, Grupul a câştigat experienţă şi „civitaşii” au devenit o voce semnificativă în viaţa cetăţii. Ştăbărimea leneşă are toate motivele să se îngrijoreze ori să se pună pe treabă.

Cu ochii pe ei

O imagine postată de pagina de facebook a Grupului CIVITAS surprinde un autovehicul aparţinând Poliţiei Locale Deva parcat nelegal pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Poliţiştii s-au scos cu o povestioară cam fantezistă şi greu de demonstrat că-i fabulatorie, însă nu au scăpat de sancţiuni.

„S-a întâmplat în data de 16 februarie, în jurul orei 11. Am cerut explicaţii de la echipajul care a parcat acolo. Mi-au zis că surprinseseră un hoţ de buzunare care acţiona în zonă şi au parcat în grabă ca să nu le scape. Au fost nevoiţi să acţioneze rapid şi nu au staţionat mai mult de 15 minute. Conducătorul autovehiculului a fost sancţionat cu două puncte amendă şi două puncte penalizare”, a declarat Ilie Lavu, directorul Poliţiei Locale Deva.

Cel mai important aspect din această poveste e că Grupul CIVITAS a pus în mişcare „organele” care se vor gândi de două ori înainte să calce pe bec. Pentru că CIVITAS e peste tot… (Marcel Bot)

Știri Similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/