12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

Începe deratizarea în parcurile din municipiul Petroşani

Locatarii blocului de locuinţe sociale din Petroşani au scăpat de tot ce înseamnă rozătoare şi insecte. Edilii din Petroşani au făcut deratizarea anuală şi se pregătesc să facă acelaşi lucru şi în parcurile şi zonele verzi din municipiu.

bloc-social-petroImediat cum vremea se va încălzi, angajaţii serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP) din cadrul Primăriei Petroşani vor demara campania de deratizare şi dezinsecţie în parcurile din municipiu. Asta înseamnă, spune Nicu Taşcă – purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani – prin iunie – iulie. „Este prevăzută campania de dezinsecţie şi deratizare în parcuri, dar când se va încălzi vremea, respectiv prin iunie – iulie”, a declarat Taşcă.  Pe de altă parte, acesta a precizat că reprezentanţii SPADPP au finalizat acţiunea de deratizare la blocul de locuinţe sociale din cartierul Colonie din Petroşani, care a vizat toţi dăunătorii.

Blocul de locuinţe sociale din Colonie a fost dat în folosinţă la începutul anului 2010 şi în fiecare an edilii s-au ocupat de acţiunea de deratizare, aşa încât să fie stârpite atât rozătoarele, cât şi insectele, fie că vorbim despre ţânţari, pureci ori căpuşe.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/