2.8 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Haos rutier rezolvat cu pensula

trasareModul în care au fost trasate şi marcate cu indicatoare străzile principale din municipiul Hunedoara a generat un val de reclamaţii adresate administraţiei locale.

Un număr mare de reclamaţii au fost trimise pe adresa Primăriei Huendoara, privind modul în care au fost realizate marcajele rutiere din municipiu. Cele mai multe sunt legate de felul cum au fost trasate liniile care despart sensurile de mers ale arterelor rutiere.

„În mai multe intersecţii de pe Bulevardul Dacia şi de pe Bulevardul Traian trebuie să treci peste linia dublă continuă pentru a vira pe străzile adiacente. Am reclamat primăriei această situaţia, dar nu am părimit încă un răspuns”, se plânge Alin, un tânăr din Hunedoara.

Şi indicatoarele rutiere montate în săptămânile trecute au creat disconfort unor localnici. Patronul unei brutării din Hunedoara, situată pe Bulevardul Traian, a reclamat faptul că în faţa acesteia a fost montat un indicator de interzicere a opriririi maşinilor, care îi dăunează afacerii. Clienţii nu mai pot opri în imediata apropiere a brutăriei „Estimez ca doar în cursul acestui an, din cauza imposibilităţii clienţilor de a parca în apropiere, vom pierde în jur de 10 locuri de muncă”, scrie Olimpiu într-o sesizare în care cere schimbarea indicatorului cu cel de „Staţionare interzisă.

Miercuri dimineaţa, susţin reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara, o comisie specială din cadrul primăriei se va întâlni pentru a rezolva problema marcajelor străzilor din localitate. În următoarele zile, vor retuşate liniile continue trasate defectuos.

       

Știri Similare

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente