8.9 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

„VIP-uri” cu datorii la apă. Primarul Dunca – debranşat, sindicalistul Jurca – dat în judecată

Au funcţii publice, sunt în permanenţă în atenţia opiniei publice, dar nu găsesc prin buzunare banii pentru apa potabilă consumată. În consecinţă, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA s-a văzut nevoită să ia măsuri împotriva lor.

dunca-aninoasa-fara-usl-490x372Nicolae Dunca, primarul din Aninoasa – primului oraş din România care a cerut în instanţă falimentul  – are două reşedinţe, dintre care o vilă luxoasă pe Maleia. Cu un oraş îngropat în datorii pe care nu le-a mai putut achita, primarul Dunca nu amai avut timp şi nici bani să-şi achite facturile la apa potabilă consumată. Şi, cum datoria adunată a ajuns la aproape 1.400 de lei, vila de pe Maleia a rpmas fără apă. „Într-adevăr, am dispus în această dimineaţă sistarea apei potabile la cea de a doua reşedinţă a lui Nicolae Dunca, de pe strada Maleia nr. 23”,  confirmat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram. Primarul din Aninoasa ar fi vrut să achite o parte din suma restantă pentru a nu rămâne fără apă la robinete, însă cei de la ApaServ nu s-au lăsat înduplecaţi.

Sindicalistul Adrian Jurca, dat în judecată pentru datorii MAIN adrian-jurca

Şi tot pentru datorii acumulate la plata apei potabile consumate, liderul minerilro de la Livezeni a fost acţionat în judecată de către reprezentanţii ApaServ Valea Jiului SA. „Datoriile au fost calculate la 1.900 de lei şi, cu tot cu penalităţi de întârziere, suma totală pe care o are de plată este de aproximativ 2.900 de lei”, a declarat directorul furnizorului de apă, Costel Avram. Practic, Jurca nu a achitat contravaloarea consumului de apă timp de mai mulţi ani, iar penaliăţile de întârziere au fost calculate din august 2010 până în martie 2013.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/