2.2 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Criza şi lipsa clienţilor au închis afacerile de pe peron

deva (9)Cele mai multe dintre buticurile care funcţionau în incinta gării municipiului Deva s-au închis. În ultimii ani aspectul staţiei CFR s-a deteriorat radical, iar lipsa investiţiilor i-a alungat atât pe călători, cât şi pe comercianţi.

Cel puţin zece buticuri şi chioşcuri, dar şi magazinul cu articole chinezeşti din incinta gării Devei au rămas pustii. Administratorii acestora au preferat să îşi mute afacerile sau, pur şi simplu, au pus lacătul. În zona peronului mai funcţionează doar un chioşc, în timp ce în urmă cu un an aproape toate spaţiile puse la dispoziţie comercianţilor erau ocupate. „Buticurile nu mai au avut clienţi şi s-au închis. Sunt tot mai puţini oameni care circulă cu trenul, tot mai puţini care se opresc în gară, iar în clădirea acesteia nu au mai fost investiţi bani pentru modernizare. Zona arată groaznic, pentru o aşa numită gară europeană”, este de părere Marcel, administratorul unui chioşc din zona staţiei CFR.

Chiar dacă modernizarea gării Devei este incertă, zona din faţa acesteia îşi va schimba aspectul începând din anul următor. „În prezent arhitecţii din cadrul primăriei lucrează la un proiect care vizează restaurarea şi modernizarea zonei gării şi a autogării municipiului Deva”, a precizat Andrei Nistor, consilier în cadrul Primăriei municipiului Deva.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/