9.7 C
Deva
sâmbătă, mai 25, 2024

Duelul oțelarilor, cu stadionul plin. Toate biletele la finala Cupei României la fotbal, pentru suporteri, au fost vândute

  • Corvinul Hunedoara a ajuns, în premieră, în finala Cupei României la fotbal, iar meciul pe care îl va disputa cu Oțelul Galați, în 15 mai, la ora 20:30, pe Stadionul municipal din Sibiu, a stârnit un interes ridicat suporterilor echipei.

Mii de hunedoreni au așteptat punerea în vânzare a biletelor la finala Cupei României la fotbal. Miercuri, tichetele au fost puse în vânzare on-line, pe site-ul Federației Române de fotbal, însă au fost epuizate în doar câteva minute.

Mulți suporteri ai echipei Corvinul Hunedoara nu au prins bilete și și-au manifestat nemulțumirea pe rețelele de socializare.
„Apucasem sa selectez locurile și, când să platesc, nu mai erau. Incredibil”, s-a plâns o localnică.
Alți suporteri din Hunedoara au căutat să achiziționeze biletele rezervate de organizatori pentru fanii echipei Oțelul Galați, dar și acestea au fost vândute într-un timp scurt.
„Din șase bilete rezervate de pe două telefoane, am reușit sa cumpăr doar două, oricum, le-am prins și pe acestea cu greu”, s-a plâns un alt suporter.

„Nu este posibil ca finala Cupei Românei la fotbal să se desfășoare pe al unsprezecelea cel mai mare stadion al țării. Iar biletele online să fie în număr atât de mic și puse în vânzare la o oră la care oamenii lucrează, fără un anunț prealabil”, s-a plâns un alt suporter.
Reprezentanții clublului FC Corvinul Hunedoara au precizat că nu au fost implicați în procesul de vânzare a biletelor la finala Cupei României la fotbal, acestea fiind puse în vânzare de FRF, ca organizatoare a competiției. Toate biletele la meci, pe stadionul cu 13.000 de locuri, au fost puse în vânzare on-line, pe sectoare, de organizatorii competiției.
Marți, în jurul orei 11, au fost scoase la vânzare biletele la tribune, pentru publicul general, iar după epuizarea rapidă a acestora, a fost deschisă vânzarea biletelor alocate suporterilor – la peluzele stadionului. Și acestea au fost vândute în câteva minute.
„Este pentru a doua oară când ultimul act al competiției are loc la Sibiu, după ce, în 2023, Sepsi a învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare. Corvinul Hunedoara a ajuns în finala Cupei din postura de echipă din Liga 2 și este pentru prima dată când o echipă din Hunedoara luptă pentru trofeu.De partea cealaltă, după 20 de ani, Galațiul are din nou șansa la Cupa României. În 2004, Dinamo învingea Oțelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul Cotroceni”, a informat Federația Română de Fotbal.
La finala Cupei României la fotbal, din 15 mai, accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/