8.9 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

Decizii ale Consiliului de Administraţie al CEH: Un sfert din personalul TESA pleacă la 1 iunie

Personalul TESA din Divizia Energetică a Complexului Energetic Hunedoara se va reduce cu 25% începând cu data de 1 iunie. Acesta este doar unul dintre punctele luate în discuţie şi aprobate în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CEH desfăşurat, joi, la Bucureşti.

CNHPotrivit liderului sindicatului „Muntele”, Petre  Nica, prezent la şedinţa Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara, au fost luate în discuţie şi aprobate mai multe chestiuni importante pentru bunul mers al entităţii energetice. Astfel, spune Nica, s-a aprobat programul de eficientizare propus de conducerea Complexului Energetic Hunedoara, care va fi anexat la Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, pentru a fi aprobat de Executiv. De asemenea, s-a aprobat trimiterea în şomaj tehnic a 25% din personalul TESA pe Divizia Energetică, începând cu data de 1 iunie. Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi şedinţe au fost analizate şi avizate acordurile individuale cu privire la prelungirea prevederilor actualului Contract Colectiv de Muncă al energeticienilor până în data de 10 iunie şi cel cu privire la mărirea sporului de pericol cu 50 de lei începând cu data de 1 mai.

Complexul Energetic Hunedoara a luat fiinţă la 1 noiembrie 2012, în urma fuziunii societăţilor Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni, iar din luna august în CEH au fost înglobate şi cele patru mine viavile, respectiv Lonea, Livezeni, Vulcan şi Lupeni. Capitalul social al CE Hunedoara S.A. este de 203.396.080 lei şi este deţinut de statul român prin Ministerul Economiei în proporţie de 100%.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/