-0.2 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Închiriat Universităţii Craiova. Stadionul Jiul Petroşani va „purta” echipament alb –albastru

Stadionul Jiul Petroşani va găzdui meciurile echipei de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova. În acelaşi timp, la bugetul local vor intra fonduri importante.

jiul.petroConsilierii locali din Petroşani au fost de acord cu solicitarea Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova privind închirierea stadionului pentru meciurile oficiale ale echipei de Divizia B. De asemenea, cei care au în administrare baza sportivă de la Petroşani şi-au dat acceptul. „ Cei de la Universitatea Craiova, echipa de fotbal care este în divizia B, vor să le închiriem stadionul Jiul pentru a desfăşura aici meciurile de acasă. Avem şedinţă de consiliul local pentru a discuta aprobarea asocierii în participaţiune cu Universitatea Craiova SA. Este vorba despre punerea la dispoziţie a stadionului în zilele în care sunt meciuri. Ei ar urma să plătească o chirie către noi de 1000 de euro plus TVA la meciurile oficiale, 500 de euro plus TVA la meciurile amicale şi 25 la sută din valoarea biletelor încasate”, a declarat  primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Închirierea bazei sportive către echipa lui Adrian Mititelu nu încurcă cu nimic planurile de reînscriere a echipei din Luncă în campionat. “Nu se întâmplă nicio perturbare a activităţii acolo. Primirea echipei de la Craiova la Petroşani nu exclude în niciun fel demersurile pentru ca noi să avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a, la Jiul. Nu se exclud una pe alta. Este o solicitare pe care noi am considerat-o benefică pentru ambele părţi. Astăzi dacă se aprobă asocierea în participaţiune, din toamna acestui an Universitatea Craiova îşi va desfăşura meciurile la Petroşani”, a explicat Iacob – Ridzi.

De precizat că Universitatea Craiova avea nevoie urgentă de o locaţie unde să dispute meciurile, după ce a rămas fără stadionul din Craiova.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente