10.9 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

DREAPTA FUNCŢIONEAZĂ, STÂNGA SCÂRŢÂIE. Dorin Gligor (PDL) a luat locul lui Ioan Rus (PSD) că vice la CJ Hunedoara

Mult anunţata debarcare a lui Ioan Rus din postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara s-a produs în şedinţa de ieri după ce cei cinci aleşi PSD au părăsit sala. UNPR şi PC au rămas la vot, confirmând spusele lui Petru Mărginean cum că PSD-UNPR-PC este „alianţa lu’ peşte”

main schimbare rus (2)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Rus (PSD), a fost schimbat din funcţie cu un singur vot împotrivă, după ce consilierii PSD au părăsit sala. În locul acestuia a fost numit, prin vot secret, consilierul judeţean Dorin Gligor, preşedintele filialei judeţene PDL Hunedoara.

„Alianţa lu’ peşte” se duse pe copcă

Schimbarea din funcţia de vicepreşedinte a social-democratului Ioan Rus a avut loc în lipsa acestuia. În semn de protest faţă de decizia noii majorităţi şi în solidaritate cu Ioan Rus, colegul lor de partid, cei cinci consilieri social-democraţi au părăsit sala de şedinţă. Aliaţii pesediştilor (este vorba despre aleşii UNPR şi PC) au rămas, însă, la „muncă”, fapt care ne îndreptăţeşte să credem că spusele primarului Petru Mărginean  nu sunt departe de adevăr, în ciuda faptului că liderul conservatorilor a fost aspru criticat de progresişti şi de pesedişti deopotrivă. Nu cu foarte mult timp în urmă, Mărginean spunea că în judeţul Hunedoara cel puţin, PSD-UNPR-PC este „alianţa lu’ peşte”.

Gligor intră de azi în pită

main schimbare rus (1)După plecarea consilierilor PSD, şedinţa consiliului judeţean s-a desfăşurat fără alte incidente. Pentru eliberarea din funcţia de vicepreşedinte a lui Rus au votat 25 de consilieri, inclusiv cei de la UNPR şi PC, înregistrându-se doar un vot împotrivă. Acelaşi scor l-a obţinut şi Dorin Gligor la preluarea postului. Noul vicepreşedinte ales va începe munca de astăzi şi va avea în subordine toate birourile şi departamentele de dezvoltare şi atragere de finanţări pentru întreg judeţul Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/