2.8 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

E sigur: Vom avea deponeu ecologic

Acesta va fi amplasat în comuna Băcia şi urmează a deveni funcţional în 2015deponeu

Construcția deponeului ecologic de la Băcia este o realitate. Cel puțin așa ne asigură reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, care spun că până în 2015 deponeul de aici va deveni funcțional.

Final de scandal

Scandalul deponeului ecologic la Bârcea Mare pare a fi ajuns la un final. Majoritatea consilierilor locali ai comunei Băcia au votat pentru trecerea drumului de acces către acest deponeu în administrarea Consiliului Județean Hunedoara. În ședința de ieri a Consiliului Județean, acest drum a fost trecut oficial în patrimoniul județului Hunedoara. “E un ultim pas, făcut destul de greu pentru că abia târziu, consilieri locali de la Băcia au înțeles importanța acestei hotărâri și importanța acestui proiect pentru cetățenii județului Hunedoara și ne-au transmis în administrare drumul de acces către acest deponeu”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara.

În octombrie se semnează contractul de finanțare

Urmează semnarea contractului de finanțare și, potrivit reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara, nimic nu mai stă în calea realizării acestui deponeu. “Contractul de finanțare pentru acest proiect va fi semnat în luna octombrie a acestui an”, asigură Tiberiu Balint. Proiectul – Sistem integrat de management al deșeurilor – este unul de mare importanță pentru întregul județ Hunedoara și are o valoare de peste 70 de milioane de euro.

 

 

 

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente