5.7 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

ÎN HUNEDOARA: Cătălin Predoiu i-a luat faţa lui Falcă

Organizaţia Judeţeană PDL Hunedoara şi-a desemnat, sâmbătă, candidatul pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Democrat-liberalii hunedoreni merg pe mâna candidatului Cătălin Predoiu, chiar dacă Gheorghe Falcă este hunedorean şi prieten cu liderul judeţean Dorin Gligor

pdl prezentare candidati

Mai puţin de jumătate din cei peste 3.000 de pedelişti din judeţul Hunedoara s-au prezentat la urne pentru a alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Scrutinul a fost monitorizat de observatori de la centru. Raluca Ţurcan, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţeanu, Ioan Oltean, Dorin Florea şi Mircea Hava au fost prezenţi în judeţul Hunedoara.

Liderii PDL au amenajat centre de votare la Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg şi Petroşani, iar  scrutinul s-a derulat de la ora 9 la 17. Potrivit datelor transmise de biroul de presă al partidului, 1.424 de membri PDL s-au prezentat, sâmbătă, la urne, 707 dintre aceştia au votat pentru fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în timp ce Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a obţinut 705 de voturi (12 voturi fiind anulate).

Gligor, taxat indirect de pedelişti

„Consider că scrutinul a fost o acţiune binevenită pentru organizaţia noastră. Membrii noştri au putut alege, în cunoştinţă de cauză, candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale. Un lider puternic se sprijină pe calitatea individuală a membrilor săi, cum şi un partid de valoare trebuie să aibă un lider agreat şi acreditat de marea majoritate a membrilor săi. Cam acest mesaj încercăm să-l transmitem, şi prin această acţiune, în interiorul partidului”, a declarat, Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara. În ciuda mesajului diplomatic, preşedintele Gligor nu poate ignora faptul că înfrângerea prietenul Falcă e un mesaj ce i se adresează indirect. Dar asta se va vedea peste câteva luni, atunci când democrat-liberalii din judeţ vor fi chemaţi din nou la urne ca să aleagă un nou preşedinte.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/