12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

INEDIT ÎN POLITICĂ: Un partid renunţă la sediu în favoarea cetăţenilor

Primarul Devei, Petru Mărginean (care este şi preşedintele Partidului Conservator) cere consilierilor locali să aprobe trecerea sediului PC „de la cal” la dispoziţia devenilor amatori de şah şi table

marginean 2

Petru Mărginean, preşedintele Partidului Conservator din Hunedoara, renunţă la sediul de partid al organizaţiei Deva în favoarea persoanelor vârstnice din municipiu. „Un partid nu stă în numărul sediilor de partid. Oricum noi le-am permis şi până acum să folosească spaţiul pentru că, în afara timpului ocupat cu şedinţelor de partid, spaţiul era liber”, a declarat primarul Petru Mărginean.

Noi obiective pentru Asistenţa Socială

Spaţiul din centrul Devei, de pe strada 1 Decembrie, bloc 5, parter, va fi preluat de Centrul de Zi „Clubul Seniorilor” şi va fi administrat prin Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. La club se vor putea desfăşura „activităţi de socializare şi petrecere a timpului liber”. Altfel spus, amatorii de şah şi table vor avea un spaţiu încălzit (că tot vine iarna) unde să îşi petreacă timpul liber. Primarul Petru Mărginean mai spune că un alt spaţiu cu aceeaşi destinaţie dar ceva mai generos va fi oferit pensionarilor după ce va fi renovat Centrul Cultural „Drăgan Munteanu”, adică peste vreo doi ani. Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei se va ocupa şi de administrarea centrului de noapte pentru oamenii fără adăpost, iar în fosta şcoala de la Sântuhalm urmează să fie amenajat un cămin de bătrâni.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/