2.6 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Senatorii, averile la control. Vochiţoiu se declară sărac, dar este larg la pungă

Spre deosebire de colegii lor din Camera Deputaţilor, senatorii hunedoreni nu au uitat de obligaţia de a-şi actualiza declaraţiile de avere. Documentele relevă faptul că aleşii noştri nu au de ce să îşi facă griji pentru ziua de mâine.

harry_numaraParadoxul îl regăsim în declaraţia de avere a lui Haralambie Vochiţoiu, ales prin redistribuire pe listele PP-DD,  însă migrat recent la UNPR. Vochiţoiu pare sărac lipit, nu are bunuri pe numele lui şi nici conturi în bănci. A găsit însă bani suficienţi pentru a împrumuta două firme de care îşi leagă strâns numele cu sume consistente. Astfel, senatorul susţine că deţine doar un apartament în Petroşani împreună cu soţia lui, nu are nici un autoturism şi nici depozite bancare sau conturi deschise la bănci. În tot acest timp, a împrumutat cu suma de 727.694 de lei societăţile Euro Jobs şi Art Forest Company. Şi mai are un credit de 34.740 de euro la o bancă, contractat oare pentru împrumutul acordat firmelor în cauză?

Mariana Câmpeanu (PNL), în schimb, nu are motive să se teamă pentru bunăstarea familiei. Deţine două terenuri, unul agricol şi unul intravilan, trei apartamente şi o casă de vacanţă. De asemenea, are depozite bancare în valoare de aproape 258.000 lei, 6.432 euro şi 1.367 dolari.

Păran a investit în imobiliare

Şi Dorin Păran este un senator fără grija zilei de mâine. Împreună cu soţia sa deţine 4 terenuri agricole sau în intravilan, dar şi 7 imobile – apartamente, case şi un spaţiu de producţie. Mai are, de asemenea, şi patru autoturisme, trei depozite bancare în valoare 6.000 de euro şi 10.000 de dolari.

În schimb, Cosmin Nicula are datorii, după cum declară pe propria răspundere. Deţine trei terenuri, două case şi un apartament, dar şi două autoturisme. Mai are 31.500 de lei în cont, dar banii pe care îi are de plată depăşesc cu mult economiile. Astfel, Cosmin Nicula spune că are de plată

281.191 de lei către o firma de construcţii şi credite bancare în valoare de 34.000 de lei şi 35.105 euro.

Știri Similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/