38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Se toarnă stratul de uzură pe șoseaua Hunedoara – Călan

Constructorii au revenit pe șantierul Drumului Județean 687 Hunedoara – Călan, după o pauză de aproape trei luni, iar de luni a început turnarea ultimului strat de asfalt pe sectorul de circa 10 kilometri,

Lucrările la drumul județean au demarat în mai 2019, iar investiția, finanțată cu fonduri europene, are termen de finalizare sfârșitul acestui an.

Au rămas de realizat turnarea stratului de uzură, realizarea marcajelor, lucrări la rețeaua de ape pluviale şi la podul peste calea ferată de la intrarea în Călan.

Potrivit proiectului, modernizarea sectorului de drum judeţean a fost proiectată pe o lungime de 9,7 km de carosabil şi presupune lărgirea părţii carosabile, amenajarea de şanţuri şi rigole, amenajarea de ziduri de sprijin, construcţia a şase podeţe şi reabilitarea pasajului peste calea ferată Simeria – Petroşani.

Valoarea totală a investiţiei este de circa 36,4 milioane de lei, din care 28,22 milioane de lei – finanţare nerambursabilă din fonduri UE, restul finanţării fiind acoperită din bugetul Consiliuli Județean Hunedoara şi din fonduri guvernamentale.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/