2.6 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Speranţele celui mai temut criminal: Beniamin Laichici a cerut să fie eliberat condiţionat

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforDupă 19 ani petrecuţi în închisoare, hunedoreanul Beniamin Laichici (fost Jian), a depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş.

De asemenea, cel care a luat viaţa a cinci oameni în martie 1995 a solicitat să beneficieze de reglementările legii mai favorabilie. Beniamin a depus o cerere la Tribunalul Timiş, prin care a solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă, într-una mai convenabilă pentru el.

„Instanţa a admis contestaţia la executare a condamnatului, în prezent deţinut în Penitenciarul Timişoara. Înlocuieşte pedeapsa rezultantă a detenţiunii pe viaţă aplicată condamnatului Laichici Beniamin prin sentinţa penală nr.73/05.04.1996 a Tribunalului Hunedoara, rămasă definitivă prin dispoziţia penală din 1998 a Curţii Supreme de Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tentativă la omor deosebit de grav (5 fapte), lipsire de libertate în mod illegal (3 fapte) şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu pedeapsa închisorii de 25 de ani. Anulează vechiul mandat de executare a pedepsei închisorii şi dispune emiterea unui nou mandat conform prezentei sentinţe”, a informat Tribunalul Timiş. Soluţia tribunalului a fost contestată, iar Curtea de Apel Timişoara urmează să se pronunţe în acest dosar. Totodată, la sfârşitul lunii mai, Tribunalul Timiş se va pronunţa asupra celei mai recente solicitări de eliberare condiţionată depuse în 30 aprilie de Beniamin Laichici.

Beniamin Laichici a fost condamnat pe viaţă pentru cinci crime comise în martie 1995.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/