34.4 C
Deva
joi, iulie 18, 2024

(VIDEO) Turiștii mai au de așteptat până când vor circula în condiții decente pe șoseaua de pe malul Lacului Cinciș

Din ianuarie 2018, șapte kilometri ai șoselei (DJ 687 D) au fost preluați în administrare de Primăria Teliucu Inferior, beneficiara unei investiții de instalare a rețelei de apă și canalizare în zona de pe malul Lacului.

În acest timp, pe tronsonul de pe malul lacului au fost derulate lucrări la infrastructura de utilități și doar câteva reparații minore la drumul afectat de lucrările la rețeaua de apă și canalizare.

La începutul lunii mai, Consiliul Județean Hunedoara a anunțat că din 31 mai va prelua în administrare sectorul de drum județean și va începe reparațiile acestuia.

„În vederea recepționării lucrărilor de infrastructură derulate de Primăria Teliucu Inferior, dar și pentru predarea sectorului de drum către Consiliul Județean Hunedoara, administrația locală se obligă ca, până la data de 31 mai 2022, să efectueze lucrări de readucere la starea inițială. Ulterior, Consiliul Județean Hunedoara, ca administrator al drumului, va executa lucrări de întreținere și reparații”, informa Consiliul Județean Hunedoara. Șoseaua nu a putut fi preluată până în prezent de Consiliul Județean Hunedoara , deoarece, susține Costel Avram – administratorul public al județului, primăria nu a finalizat lucrările la utilități. Abia după ce va face recepția acestora, așteptată pentru următoarele zile, drumul va putea reintra în administrarea CJ Hunedoara.

„Consiliul Județean Hunedoara a înscris acest sector de drum pe lista principală a proiectelor care primesc finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului care vizează reabilitarea celor 15 kilometri de drum județean este de 28,6 milioane de lei”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/