32.8 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

FOTOGALERIE/AEROMODELE/Au dominat cerul de deasupra Aradului

Aeromodeliştii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala Brad au câştigat 9 medalii din 12 posibile la “Cupa Crisius” o competiţie internaţională care s-a desfăşurat de curând în localitatea arădeană Chişineu-Criş în judeţul Arad.

12-AERO

De altfel, concursul de la Chişineu-Criş, la care au participat echipe de elevi din toată ţara dar şi de peste hotare din Ungaria, Serbia, Franţa şi Spania a fost dominată de aeromodeliştii din judeţul Hunedoara care a fost reprezentat de Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad (foto) şi Clubul Copiilor (CC) Hunedoara, care au concurat în probele de planor A1, planor A2, motoplanor R/CE şi motoplanor R/CT.

În ierarhia generală pe echipe, a triumfat, în mod detaşat, Palatul Copiilor Deva – Filiala Brad, locurile 2 şi 3 fiind ocupate, la diferenţă de un punct între ele, de CC Hunedoara (II) şi PC Arad (III).

La individual, în proba de planor A1, întreg podiumul a fost acaparat de aeromodelişti de la PC Deva-Brad. Lider a fost concurentul Andrei Aprodu, la egalitate de puncte cu Laurenţiu Matei, iar pe locul 3 a urcat Paul Manaţe.

Şi la planor A2, podiumul de premiere a fost ocupat de reprezentanţii PC Deva-Brad, doar ordinea a fost diferită: locul 1 – Nicolae Onea, locul 2 – Răzvan Borza, iar locul 3 Paul Manaţe.

În proba de motoplanor R/CT, lider a fost Nicolae Onea, iar pe  locul 2 s-a situat Andrei Aprodu, ambii de la PC Deva – Brad. În fine, la motoplanor R/CE, pe locul I s-a situat Cristain Budiul, de la CC Hunedoara, iar pe locul III a urcat Nicolae Onea, de la Brad.

Sportivii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad sunt pregătiţi de Adrian Maxim.

[wzslider autoplay=”true”] [wzslider autoplay=”true”]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/