11.5 C
Deva
vineri, mai 3, 2024

ARTE MARŢIALE/CS Elite Center Hunedoara pe podium la “Cupa Aiki Kronstadt”

Karateka de la Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara au participat cu succes la „Cupa Aiki  Kronstadt” din Braşov,  ediţia a II-a, competiţie cuprinsă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Karate. VEZI CINE SUNT MEDALIAŢII!

12-KARATE

Întrecerea a fost de mare anvergură având în vedere numărul mare de participanţi: peste 240 sportivi legitimaţi la 18 cluburi din întrega ţară.

Concret sportivii hunedoreni au urcat de nouă ori pe podiumul de premiere prin: Mihai Gheorghe medaliat cu argint la kata individual 14-15 ani şi  bronz la kumite 14-17 ani categoria -57  kilograme –  open; Patricia Vacariu – medalie de argint la proba de kata  individual cat. 16-17 ani; Vlad Cristea – medalia de bronz la kata echipe 10-13 ani şi medalia de bronz la kumite individual 10-11 ani categoria +40 kilograme; Popa Denis – medalia de bronz la kata echipe 10-13 ani. Însă, performera delegaţiei hunedorene a fost Monica Dan care a câştigat trei medalii:  de aur la kata şi bronz la kumite individual 10-11 ani, -38 kilograme si medalie de bronz la kata echipe 10-13 ani.

Sportivii au fost însoţiţi, îndrumaţi şi încurajaţi de antrenorul sensei Ilie Zanfir – 2 DAN, instructorul Eric Şoş –  1 DAN şi preşedintele clubului CS Elite Center Hunedoara, Iosif Şoş.

Patru medalii şi la “Cupa Pierre de Coubertin”

În timp ce colegii lor concurau pentru medalii la Braşov alţi patru karateka legitimaţi la CS Elite Center Hunedoara au participat la un cantonament în cadrul programului naţional “Pierre de Coubertin” la Râmnicu Vâlcea la sfârşitul căruia au participat la o competiţie dotată cu trofeul “Cupa Pierre de Coubertin” unde au obţinut două medalii de argint prin Raul Oprişor şi Alexandru Ciuca şi alte două medalii de bronz prin Dani Lăstun şi Lewi Lastun Lewi.

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/