23.8 C
Deva
marți, aprilie 16, 2024

ATLETISM. Dublu aur pentru Florentina Marincu!

 

16-ATLETISMAtleta Florentina Marincu (foto, 18 ani), legitimată la Colegiul Național Sportiv „Cetate” din Deva este printre puțini din țară care s-a impus în două proba ale Campionatelor Naționale în sală: la 60 metri și săritura în lungime. Pentru parcursul ei în sezonul de sală Marincu a fost recompensată de Federația Română de atletism cu un cec în valoare de 7.000 de lei.

Atleta Florentina Marincu legitimată la Colegiul National Sportiv „Cetate” Deva  a câștigat două titluri de campioană la ediția din acest an a Campionatelor Naționale în sală desfășurate la finele săptămânii trecute la Bucuresti. Încă junioară  Florentina Marincu a fost prima la săritura în lungime, cu un salt de 6, 55 metri dar și în proba de viteză pe distanța de 60 metri pe care au parcurs-o în 7, 41secunde.

Încă junioară  Marincu care este pregătită de profesorul Nicolae Alexe și-a apărat cu succes titlurile câștigate în urmă cu un an și a intrat în posesia unei veritabile colecții de medalii la actuala ediție dar și a unui cec în valoare de 7.000 de lei drept răsplată pentru parcursul în cele trei etape ale sezonului de sală. (Sami Tamas)

[box type=”tick” style=”rounded”]Un sprinter a luat „Cupa de Cristal”

Sprinterul Cătălin Câmpeanu (CSM București), cu un rezultat de 6″61 secunde și un punctaj pe tabela internațională de 1.147 puncte, a cucerit, la a 24-a ediție, „Cupa de Cristal”, trofeu decernat pentru cele mai bune rezultate înregistrate la Campionatele Naționale de atletism indoor dar și un premiu în bani de 4.500 lei. [/box]

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/