14 C
Deva
vineri, aprilie 26, 2024

Clubul Jiul se întoarce în administrarea Primăriei Petroşani

Edilii din Petroşani se pregătesc să preia în administrare, cel mai târziu în luna august, baza sportivă Jiul Petroşani.

jiul.petroMunicipalitatea nu vrea să privească impasibilă cum baza este în suferinţă, dar au aşteptata încheierea campionatului, aşa încât demersurile lor să nu-i încurce pe cei care îşi desfăşoară aici activitatea. „Cel mai probabil în luna august vom constitui o comisie pentru a prelua baza sportivă, pe care o vom administra noi până găsim o altă varianţă”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. În 2005, între Primăria Petroşani şi asociaţia sportivă condusă de Alin Simota a fost încheiat un contract de comodat pe o durată de 10 ani. Chiar dacă ar mai fi un an până când contractul poate fi reziliat, în realitate există soluţii de denunţare a lui, cu atât mai mult cu cât baza sportivă are nevoie de reparaţii. În plus, asociaţia sportivă se află în insolvenţă din cauza datoriilor, iar bunurile ei sunt sub sechestru asigurător.

Probleme financiare grave

Nu este pentru prima dată când Clubul Jiul Petroşani traversează o astfel de perioadă financiară neagră. În anul 2005, Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Hunedoara a instituit sechestru asigurător pe unele bunuri ale clubului de fotbal „Jiul” Petroşani, în contul datoriilor pe care acesta le înregistra la bugetul de stat, în sumă de aproape 1,2 milioane de lei. Măsura asiguratorie cuprindea mai multe maşini de tuns iarba, de trasat gazonul, bănci, scaune şi diverse piese de mobilier, dar şi pe conturile clubului.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/