17.5 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

CNS Cetate Deva are un nou antrenor

Gheorghe Barbu este noul antrenor al echipei de fotbal CNS Cetate Deva, el a fost prezentat vineri într-o conferinţă de presă susţinută la Deva. Tehnicianul de 49 de ani e la a doua aventură în municipiul reşedinţă de judeţ, după ce între 2006 şi 2010 a condus-o pe Mureşul Deva în Liga a II-a.

 

Promisiuni mari, încercări noi pe termen scurt

 

Recomandat ca un specialist în promovări, cu trei promovări la activ cu trei echipe diferite, Gică a promovat în sezoanele trecute şi echipa de fotbal Mureşul Deva în Liga a II-a unde a menţinut-o timp de trei ani în cei patru ani cât a stat la Deva. De data aceasta are planuri şi mai mari şi îşi doreşte să lucreze cât mai mult cu tineri.

“ Vreau promovarea, dar trebuie luat totul pas cu pas!. Sunt legat sufleteşte de Deva, obiectivul meu principal e să creez grupul, să jucăm un altfel de fotbal şi să avem o schimbare de atitudine. Am văzut câteva meciuri din sezonul trecut şi nu mi-au plăcut. Am avut discuţii cu jucătorii, unii au mai lucrat cu mine şi ştiu ce vor. Vreau să jucăm fotbal şi să creăm fotbal. Eu mi-am dat acordul pentru un an de zile şi clar am venit pentru a reuşi promovarea. Trebuie să luăm însă totul pas cu pas. Sper să fiu sprijinit, pentru că Deva merită o echipă în Liga a II-a, la ce eforturi se fac din partea autorităţilor locale”, a spus noul antrenor al lui CNS Cetate.

 

Reconstrucţia echipei Cetate Deva

 

Reunirea echipei devene se va produce după data de 20 iulie, în funcţie şi de anunţul privind startul sezonului. Pregătirea va conţine o reacomodare la efort, un cantonament de o săptămână şi cinci sau şase partide amicale. La 11 jucători din lotul sezonului trecut li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor, aceştia fiind Raţ, Ionică, Doboş, Bloj, Făgărăşanu, R. Cristian, Tecsi, Kelemen, Leucian, Lupu şi Boldea, care au la dispoziţie o săptămână pentru a oferi răspunsurile. În plus, lotul va fi completat cu câţiva jucători experimentaţi, dar şi cu fotbalişti Under 19, găsirea acestora fiind primordială pentru alb-albaştri. De altfel, înainte de startul pregătirii, noul tehnician va organiza câteva trialuri de jucători, fiind aşteptaţi să se prezinte fotbalişti tineri care îşi doresc să evolueze pentru gruparea deveană.

“Primordial acum este să aducem jucători U-19, pentru că sub această vârstă îi mai avem în lotul actual doar pe Lupu şi Leucian, mult prea “cruzi” şi oricum insuficienţi la număr. Suntem în discuţii cu mai mulţi juniori, iar în funcţie de cei pe care vom reuşi să îi aducem şi de posturile pe care joacă ei ne vom completa lotul. Vom organiza şi trialuri, pe 19 şi 21 iulie, pentru jucătorii din zonă şi sper să găsim măcar doi – trei U-19 care să ne poată ajuta. Mai sper ca noul lot să fie măcar la 70 – 80% din valoarea celui din sezonul precedent. Ne dorim promovarea, desigur, dar asta depinde de ceea ce vom reuşi să aducem la echipă a declarat Gheorghe Barbu la instalarea oficială ca antrenor al lui Cetate

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/