0.1 C
Deva
miercuri, martie 29, 2023

CSM Deva va juca primul meci acasă din 2023

Jucătorii CSM Deva au revenit, marți după-amiază, dintr-un stagiu de pregătire montană. Cantonamentul a durat o săptămână și s-a desfășurat în stațiunea Băile Herculane.


După o săptămână de pregătire centralizată la munte, fotbaliștii echipei de seniori de la CSM Deva au revenit acasă. Pregătirea montană a fost una dură, dar necesară pentru perioada următoare. Jucătorii au revenit obosiți, dar abia așteaptă revederea cu mingea, cu care nu s-au întâlnit la Herculane. Aceștia doresc un meci bun la prima întâlnire cu suporterii proprii, care va avea loc în weekend, când CSM Deva va juca cu liderul Ligii 4 Arad, Unirea Sântana. „A fost un cantonament benefic pentru noi, cu șapte zile în care am alergat mult. Condițiile de pregătire au fost bune și cred că ne-am îndeplinit țelul, acela de a face, în continuare, un campionat bun și să ne îndeplinim obiectivele. Normal că ne este dor de minge, dar știam ce ne așteaptă. Ne reluăm, de miercuri, antrenamentele și cu mingea, în vederea pregătirii campionatului. Sâmbătă vom juca primul meci amical acasă, pe care ne dorim să îl câștigăm și să marcăm cât mai multe goluri”, a declarat Alexandru Popescu, golgeterul celor de la CSM Deva.
În cantonamentul de la Băile Herculane au făcut deplasarea portarii Alexandru Bădescu și Vlad Frumuzache, fundașii Richard Aszalos, Daniel Creciunesc, Alexandru Doboș, Alexandru Iordache, Roland Kelemen, Alexandru Neagoe, Tudor Opriș și Bogdan Vișan, mijlocașii Adrian Bedea, Erwin Bloj, Daniel Branea, Raul Chițimia, Andrei Iana, Mario Maroșan, Alin Pencea și Florin Stelea și atacanții George Dănăilă, Ionuț Filipaș, Alexandru Popescu și Andrei Sulea.

Și staff-ul tehnic al devenilor este mulțumit de cantonamentul de la Herculane, mai ales că s-a făcut acumulare fizică și nu au fost accidentări. Că atare, antrenorii de la CSM Deva speră să aibă o evoluție bună în meciul cu Unirea Sântana, pe care îl consideră unul greu. “Cantonamentul a fost unul reușit și băieții s-au prezentat foarte bine. S-a depus mult efort și jucătorii au răspuns bine la acest program. Va fi, sâmbătă, meciul cu cei de la Sântana, care nu va fi ușor, ținând cont că noi venim după această perioadă de pregătire fizică. Cu toate acestea, sper să facem un meci bun și să îl câștigăm. Din fericire, nu au fost probleme de sănătate în lotul deplasat la Herculane. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întors sănătoși acasă”, a declarat Jozsef Magyari, antrenorul cu portarii de la CSM Deva.
Meciul amical dintre CSM Deva și Unirea Sântana se va disputa sambătă, 11 februarie, începând de la ora 12:00, pe terenul sintetic de la stadionul “Cetate“din municipiul de reședință al județului Hunedoara.
Intrarea publicului la această partidă este gratuită.

CSM Deva

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente