12.7 C
Deva
sâmbătă, mai 18, 2024

Fotbalul din Hunedoara va supraviețui în Liga a IV-a

După dezintegrarea clubului FC Hunedoara, copiii și juniorii care își doresc să practice fotbalul în municipiu sunt invitați de reprezentanții administrației locale la noul club, care va funcționa în Hunedoara, finanțat din fonduri publice.

Cei circa 200 de copii și juniori care activează la FC Hunedoara sunt invitați să practice fotbalul la noul club din municipiu, a cărui înființare a fost decisă de conducerea primăriei, după ce FC Hunedoara a fost exclusă din toate competițiile.

 

Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei, susține că viitorul club sportiv municipal va fi finanțat din fonduri de la bugetul local, iar copiii și juniorii vor putea participa la competiții. În schimb, echipa de seniori va activa, cel mai probabil, în Liga a IV-a. Primarul susține că soluția este una viabilă în condițiile în care FC Hunedoara a fost exclusă din toate competițiile aflate sub egida Federației Române de Fotbal.

 

„În momentul de față FC Hunedoara este scoasă din competițiile sportive, pentru neplata datoriei pe care a avut-o față de fostul antrenor, Victor Roșca. Datoriile se puteau plăti, pentru că Primăria Hunedoara a virat cotizația de 200.000 de lei, încă din prima lună de mandat a noului Consiliu Local. Clubul trebuia să își stabilească prioritățile și să achite acea datorie. De ce nu a făcut-o, cei care au condus clubul vor trebui să răspundă”, a precizat primarul Dan Bobouțanu.

 

CSM Hunedoara va avea în componență nu numai secții de fotbal, ci și de box, atletism și alte discipline.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/