8.8 C
Deva
luni, aprilie 29, 2024

FUTSAL/LIGA 1/„Suntem obosiţi”

Căpitanul lui Autobergamo Deva are o explicaţie pentru prima înfrângere în campionat.

16-OBOSITI

Căpitanul lui Autobergamo Deva, portarul Vlad Iancu (foto), a privit jocul din etapa a XX-a a Ligii 1 cu FK Odorheiu Secuiesc (scor 5-6 n.r.) din gura tunelului care duce la vestiare fiind suspendat iar la final a venit în faţa jurnaliştilor şi a explicat unul dintre posibilele motive ale primului eşec în campionat.

„Nu vreau să sune ca o scuză, dar în jocul colegilor mei s-a simţit oboseala acumulată într-un sezon epuizant, plus că am avut şi indisponibilităţi”, a afirmat Iancu.

Lot subţire numeric

La jocul cu FK Odorheiu Secuiesc, Autobergamo Deva a trecut pe foaia de joc doar 8 jucători de câmp şi un singur portar. Mai mult, antrenorul-jucător Florin Matei a fost integralist – a evoluat în toate cele 40 de minute efective de joc o situaţie mai rar întâlnită la futsal.

Pentru acest joc Autobergamo Deva nu i-a putut utiliza pe Vlad Iancu – titluarul postului de portar şi Adrian Moţ, ambii suspendaţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Se bat pentru locul 2

Goalkeeperul lui Autobergamo consideră că echipa sa va lua locul 2 în sezonul regulat şi va avea avantaj în faţa Odorheiului în semifinalele play-off-ului.

„Sper să câştigăm ultimele două etape şi să încheiem pe locul 2 campionatul regulat. Aşa am avem un mic avantaj în faţa Odorheiului Secuiesc”, a mai spus Iancu.

Etapa viitoare, a XXI-a, luni 7 aprilie, Autobergamo (locul 3 cu 47 puncte), va evolua în deplasare la KSE Odorheiu Secuiesc (locul 10, cu 12 puncte), iar în etapa a XXII-a, ultima a campionatului regulat, pe 13 aprilie va primi vizita lui Sipcom Sfântu Gheorghe.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/