13.1 C
Deva
sâmbătă, aprilie 20, 2024

HANDBAL FEMIMIN: Remiză pentru Cetate în prima etapă din retur

Deva a terminat la egaliate partida disputată duminică, în deplasare, la Constanța, într-un joc contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naționale

Liga Națională de handbal feminin a repornit la drum, odată cu disputarea meciurilor etapei a XIV-a, prima din retur.

handbal

Au egalat în ultima secundă

În această rundă, CSM Cetate Devatrans Deva a evoluat, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Neptun Constanța. Într-un duel care poate fi considerat unul al suferinței, cele două formații fiind departe de obiectivele inițiale, în principiu accederea în play-off, jocul de pe Litoral s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, după ce Cetate a avut un avans minim la pauză, 12-11. Deva pornea, cel puțin pe hârtie, favorită, dar lucrurile din Sala Sporturilor din Constanța nu ținut cont de acest aspect. Cetate a controlat începutul de joc, conform previziunilor, dar fără a se distanța decisiv pe tabelă, astfel încât la pauză hunedrencele au intrat la cabine cu un avantaj minim. Gazdele încep mitanul secund în forță, au avut și un avantaj de două goluri, iar finalul a fost unul palpitant. În minutul 55, Cetate conducea cu 21-20, dar Neptun a revenit și a întors rezultatul, Deva egalând, în ultima secundă, dintr-o lovitură de la 7 metri, acest egal, de 22-22, datorându-se, în special, bunului joc făcut de Carmen Cartaș și nou venita Mihaela Ani-Senocico, de la hunedorence, dar și a paradelor de excepție ale Paulei Vișan, revenită, zilele trecute, la Constanța. Mai trebuie remarcat că antrenorii Constanței au acuzat arbitrajul, lucru rarisim făcut de o echipă ce întâlnește pe Cetate, și că, în etapa viitoare, Deva va avea un meci extrem de dificil, chiar dacă joacă pe teren propriu, în compania celor de la Corona Brașov.

Caseta
Neptun Constanța – Cetate Deva 22-22 (11-12)
Au marcat: Andreea Enescu 9 goluri, Larisa Tamaș 4, Andreea Mărginean 3, Andreea Ivan 3, Alexandra Iovănescu 3 pentru Neptun (antrenori: Ion Crăciun și Florin Cazan), respectiv Carmen Cartaș 8 goluri, Mihaela Ani-Senocico 6, Ana Maria Simion 3, Marcela Malac 2, Mihaela Din 2, Natasha Krnic 1 pentru Cetate (antrenori: Cosmin Hendrea și Ioan Ani-Senocico)
Arbitri: Radu iliescu și Doru Manea (ambii din București)
Observator: Gabriel Antonescu (Pitești)

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/