2.6 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Minuni în Postul Crăciunului. Cruce în interiorul unui bostan, găsită la Hunedoara

În timp ce pregătea un dovleac pentru plăcintă, un bărbat a descoperit în interiorul acestuia semnul Sfintei Cruci. Omul crede că este un semn divin care ne îndeamnă să fim mai buni, mai ales că este Postul Crăciunlui

cruce 1În cea de-a doua zi a Postului Crăciunului, un hunedorean a descoperit în interiorul unui dovleac semnul Sfintei Cruci. Întâmplarea a avut loc în bucătăria familiei Scarlat, în timp ce bărbatul pregătea bostanul pentru plăcintă. Pe la ora 9 şi ceva fiica mea a insistat să facă o plăcintă din dovleac şi mie mi-a revenit sarcina să curăţ dovleacul şi să îl pregătesc pentru plăcintă. Întîi l-am curăţat de coajă şi fiica mea a insistat să îl tai transversal. Eu nu am fost de acord şi l-am tăiat longitudinal. Am rămas foarte surprins văzând în ambele porţiuni crucea. Mi s-a părut foarte important şi rar să se întâmple asemenea fenomen”, povesteşte bărbatul emoţionat.

Un semn divin

detaliu wsPetru Scarlat îşi aminteşte că în urmă cu câţiva ani o cunoştinţă i-a spus că a descoperit semnul Crucii într-un cartof şi spune că a mai auzit povestite de-a lungul timpului astfel de întâmplări, dar nu credea că într-o zi i se va întâmpla chiar lui. Deşi are grădină la ţară şi a curăţat de-a lungul anilor sumedenie de fructe şi legume până acum nu i s-a mai întâmplat aşa ceva. Tocmai de aceea, bărbatul consideră semnul Sfintei Cruci din interiorul dovleacului, o minune. „Să vadă şi cei credincioşi că se mai întâmplă şi minuni pe acest pământ. Mă gândesc că este un semn divin care să ne atenţioneze să fim mai buni, mai loiali cu semeni noştri şi să convieţuim mai bine”, crede bărbatul despre inedita întâmplare. Petru Scarlat susţine că dovleacul va fi „graţiat” de la gătit fiind păstrat pentru cunoştinţelr sau vecinii care vor să vadă ceva deosebit.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/