2.2 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Gligor: La Brad administraţia „Cazacu” este o calamitate de pus în rândul situaţiilor de urgenţă

Administrarea oraşului Brad de echipa USL condusă de primarul Florin Cazacu este catastrofală, iar premierul Victor Ponta nu poate aloca bani legal din fondul de rezervă decât în situaţia în care admite şi declară „starea de calamitate” în care se află oraşul, susţine cu ironie Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, care a adăugat că USL are toate structurile (de la primărie la prefectură şi guvern) şi obligaţia să asigure încălzirea în municipiul Brad

caldura brad

Tema încălzirii municipiului Brad a fost pusă în discuţie de liderii PDL Hunedoara într-o conferinţă de presă susţinută, ieri, la sediul partidului din Deva. Dorin Gligor spune că de nouă ani se discută pe această temă (încălzirea cea mai scumpă din Europa şi din lume) fără nici un rezultat. „Eşecul încălzirii de la Brad este identic cu eşecul de la Oltchim, unde tot PP-DD şi USL au fost în prim plan. Un an de zile, până-n octombrie cetăţenii din Brad au fost ţinuţi cu promisiunea unei investiţii. Nu s-a emis în această perioadă nici un act din partea administraţiei publice. Concluzia e că nu ştiu (USL-iştii) să facă investiţii, dar intenţii rele există pentru că – din poveştile lor – eu cred că toată miza a fost achiziţia unui teren. S-a stabilit într-un mod absolut ridicol amplasamentul (viitoarei centrale, n.r.) pe un teren privat când nici la zece metri distanţă era teren, proprietate publică, suficient pentru amplasarea acelei centrale”, a declarat Dorin Gligor.

Spitalul din Brad lăsat de izbelişte

Preşedintele PDL Hunedoara spune că primăria pune spitalul la plata în avans a agentului termic. „Administraţia locală are posibilitatea să plătească utilităţi pentru spital. La Brad n-a plătit nici un leu. Dimpotrivă s-a opus vehement şi a anulat orice iniţiativă a spitalului de a-şi asigura o sursă proprie de încălzire. Spitalul a rămas prizonier gigacaloriei de record mondial furnizată de administraţia publică locală”, a declarat Gligor. Consecinţa politicilor greşite e că spitalul a ajuns înglodat în datorii şi actul medical are de suferit din cauza lipsurilor de care se izbesc medicii la tot pasul.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/