2.8 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

De Dragobete. Îndrăgostiţii îşi zăvorăsc dragostea prin lacăte pe “Podul Iubirii”

Astăzi, cuplurile sunt invitate la Hunedoara, unde va fi inaugurat  primul Pod al Iubirii din judeţ, pentru a-şi pecetlui iubirea într-un mod inedit

lacateÎndrăgostiţii sunt invitaţi astăzi, de Dragobete să îşi pecetluiască iubirea într-un mod inedit, prin lacăte zăvorâte pe Podul Iubirii. Evenimentul va avea loc pe “Podul Iubirii” (de lângă restaurantul Corviniana) din Hunedoara, iar cheiţele vor fi aruncate în apele râului Cerna. Astfel, iubirea lor va rămâne veşnic ferecată, iar lacătul rămâne mărturie peste timp, că o poveste de dragoste a fost pecetluită în acel loc.

Premiu special pentru toţi participanţii

Cuplurile care îşi vor  încuia lacătele dragostei pe pod, între orele 12:30-15:30 sunt înscrise automat în concursul “Iubește de Dragobete” , care are ca premiu special o cină romantincă. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi. De asemenea, toate cuplurile prezente în intervalul orar menţionat vor primi ca premiu special o intrare gratuită la Bazinul de Înot şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Obiceiul pecetlurii dragostei prin lacăte zăvorâte pe pod este întâlnit în toate marile oraşe ale lumii, de la Paris la Tel Aviv şi de la Sydney la Seul. Tinerii îndragostiţi agaţă lacăte pe cele mai faimoase poduri din oraş, după care aruncă cheia, drept dovadă a iubirii puternice ce îi leagă.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente