12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

On-line, în sprijinul părinţilor. Ajutor pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar

onlinePărinţii care în anul şcolar 2014-2015  îşi vor înscrie copiii în clasa pregătitoare sau clasa I, pot afla toate informaţiile necesare legate de acest subiect de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, pe adresa de Internet, www.isj.hd.edu.ro.

Formular de înscriere, disponibil pe site

Sub denumirea “Înscriere în învăţământul primar” au fost afişate informaţii privind lista circumscripţiilor şcolare care sunt în număr de 162 la nivelul întregului judeţ, unităţile şcolare care au clase pregătitoare, limba de predare, numărul de clase pregătitoare, dar şi câţi copii pot fi încrişi în clasa 0, la fiecare şcoală. De asemenea au fost postate adresa, orarul şi evaluatorii tuturor celor 12 Centre de Evaluare Psihosomatică din judeţ, dar şi o cererea de înscriere în clasa pregătitoare, pentru etapa I în format pdf, care poate fi completată de părinţi, precum şi instrucţiunile de completare necesare.

Totodată părinţii care necesită informaţii suplimentare, pot apela numărul TelVerde 0800 816 254, care este disponibil în intervalul orar cuprins între orele 8 şi 17.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/