2 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

GRAŢIE UNUI AMENDAMENT: Cabana Căprioara intra sub tutela Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a reuşit să obţină Cabana Căprioara de la Ministerul Tineretului şi Sportului în ultimul moment prin intervenţia deputaţilor Carmen Hărău şi Bogdan Ţîmpău

caprioara

La împărţitul patrimoniului imobiliar prin descentralizare, Ministerul Tineretului şi Sporturilor a păstrat Cabana Căprioara, sediul Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Deva şi un hotel din Geoagiu Băi şi au dat Consiliului Judeţean taberele de la Lăpşnic, Brădăţel, Ohaba, Costeşti şi Vaţa. „Cu excepţia celei de la Costeşti, celelalte se află într-o stare destul de avansată de degradare şi în momentul de faţă nu cred că pot fi folosite pentru destinaţia pe care o au. Deputaţii Carmen hărău şi Bogdan Ţîmpău au depus amendamente la legea descentralizării şi Cabana Căprioara se va afa pe lista bunurilor care urmează a fi predate Consiliului Judeţean şi le mulţumesc pe această cale”, a declarat vicepreşedintele Tiberiu Balint.

Tabere şcolare deschise publicului larg

Autorităţile judeţene îşi propun să modernizeze taberele şcolare şi să le deschidă spre toate categoriile de turişti în perioada în care elevii sunt la şcoală pentru a produce venituri care să acopere o parte din cheltuielile de întreţinere.

Tabăra de la Costeşti va avea o destinaţie specială cu ateliere arheologice pentru a susţine proiectul Sarmizegetusa Regia.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/