-0.2 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Pagubă de 2.000 de lei pentru un bărbat din Deva

Un şofer de taxi din municipiul Deva s-a ales cu maşina avariată în timp ce conducea pe strada Plevnei din reşedinţa de judeţ. În momentul în care acesta a trecut cu autoturismul peste un canal amplasat pe carosabil, capacul nefiind fixat corespunzător, s-a ridicat şi a îndoit puntea.

 

canal.Still007

 

Atenţie la canalele amplasate pe carosabil dacă nu vreţi să vă distrugeţi autoturismul, la fel cum a păţit un şofer din Deva. În timp ce coducea pe strada Plevenei, bărbatul a trecut cu maşina peste o gură de canal şi cum capacul nu a fost fixat corespunzător, sub greutatea autoturismului acesta s-a ridicat şi a îndoit puntea.“Am venit să alimentez pe strada asta şi am trecut peste un canal care este aici pe carosabil. Partea opusă a capacului de caal s-a ridicat şi a agăţat puntea pe care a şi îndoit-o. Şi roţile de la maşină sunt strâmbe acum” a declarat Cosmin Şofron, şoferul autoturismului.

Cine e de vină?

Cum a văzut paguba, şoferul a sunat la instituţiile abilitate pentru a vedea cum poate să rezolve problema însă fără prea mare succes. “Am sunat la poli’ie dar ei au zis că nu au ce să constate pentru că este lovitură dedesubt. Am sunat la Primărie dar ei dau vina pe ApaProd, cei de la ApaProd au venit şi nu au făcut nimic, mi-au spus doar de ce am călcat pe canal. Întrebarea mea este de ce au pus ei canale pe carosabil” au conchis Cosmin Şofron. “Datorită traficului din zona respectivă, capacul de canal s-a desprins, independent de voinţa noastră sau de gradul de supraveghere şi considerăm că ApaProd nu are nicio vină din perspectiva asta. Când apar astfel de probleme, noi intervenim operativ, la toate sesizările cetăţenilor care vin prin dispecerat noi intervenim şi rezolvăm aceste probmleme” a precizat FabiusKiszely, direcor general adjunct al S.C. ApaProd S.A. Vazând că nu ajunge la niciun rezultat, şoferul şi-a dus autoturismul într-un service pentru a evalua pagubele însă veştile nu au fost deloc plăcute. În urma verificării, pagubele se ridică la suma de 2.000 de lei, bani pe care şoferul va trebui să îi scoată din propriul buzunar. Cel puţin deocamdată, având în vedere că acesta a declarat că va acţiona în instanţă instituţiile abilitate în administrarea canalelor din municipiul Deva pentru a-şi recupera paguba

 

 

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente