5.7 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

O ÎNTREBARE CARE SE CERE PUSĂ: Şi-a cumpărat Mircia Muntean libertatea denunţându-l pe Berbeceanu?

Este o întrebare legitimă în condiţiile în care Parchetul nu a mai atacat cu recurs sentinţa de condamnare cu suspendare a inculpatului Mircia Muntean cu o lună înainte de a fi săltat comisarul Traian Berbeceanu. Şi, ca din întâmplare, denunţul deputatului este anterior sentinţei care l-a scăpat de puşcărie. În stilul său consacrat, Mircia Muntean a încheiat conversaţia cu noi înainte de a oferi un răspuns

recurs mircica

Mircia Muntean a scăpat de puşcărie datorită procurorilor care nu au făcut recurs la sentinţa de patru ani cu suspendare. Ce motive să fi avut procurorii să nu-l fi vrut pe Muntean după gratii în condiţiile în care Ovidiu Hada stă la „mititca” pentru mult mai puţin?

A făcut Mircia un „troc” cu procurorii?

În urmă cu câteva zile, la confruntarea din Deva dintre Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, deputatul Mircia Muntean a ţinut un discurs fără nicio legătură cu subiectul pentru care se adunaseră pedeliştii la Camera de Comerţ. Discursul ce părea complet anapoda capătă un sens acum după ce, ieri, a fost pus la dosar denunţul său împotriva comisarului Traian Berbeceanu, câteva pagini scrise mai demult. „A fost pentru prima dată în istoria României – ca să ştiţi şi dumneavoastră, şi domnul Blaga ştie – în care Parchetul nu a mai făcut recurs. Domnul fost ministru (Cătălin Predoiu, la Justiţie) ştie ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs la un caz”, a declamat deputatul Mircia Muntean.

Contactat telefonic pentru a spune public „ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs” şi întrebat dacă „premiera” are vreo legătură cu „colaborarea” sa cu procurorii, Mircia Muntean a închis telefonul fără să dea nici un răspuns, nu înainte de a ne trage o beşteleală.

Pentru justiţia din Statele Unite un astfel de troc e în limitele firescului. La noi este un eveniment pentru că sistemul e organizat în alt chip.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/