13.2 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

FOTOGALERIE/2004 – 2014, UN DECENIU DE FOTBAL LA BĂCIA/Arc peste timp

Generaţii întregi de fotbalişti care în perioada 2004 – 2014 au evoluat în tricoul alb-roşu al echipei comunei Băcia, Agrocompany au participat la finele săptămânii trecute la evenimentul care a marcat 10 ani de existenţă a Asociaţiei Club Sportiv.

PENTRU ETERNITATE. Înainte de a da drumul la joc actualii şi foştii jucători şi oficiali ai ACS Agrocompany Băcia au făcut o fotografie de grup. Foto: CRISTI VATAVU
PENTRU ETERNITATE. Înainte de a da drumul la joc actualii şi foştii jucători şi oficiali ai ACS Agrocompany Băcia au făcut o fotografie de grup. Foto: CRISTI VATAVU

Familia fotbalului din Băcia a demonstrat că este împreună la greu şi la bine. Zeci de fotbalişti din generaţii diferite care în ultimul deceniu au luptat pe teren umăr la umăr şi au reprezentat cu mândrie culorile ACS Agrocompany Băcia s-au reîntâlnit sâmbătă pentru a mai face odată echipă pe terenul comunal care le-a adus multe satisfacţii.

Oaspeţi de suflet

La eveniment au fost prezenţi şi doi dintre membrii fondatori ai ACS Agrocompany Băcia, Wilhelm Gergely şi Iosif Takacs, dar şi fostul edil şef al Băciei, Emil Rîşteiu.

Maestru de ceremonii a fost chiar iniţiatorul evenimentului şi preşedinte-antrenor al ACS Agrocompany Băcia, Iosif Marc care chiar sâmbătă şi-a aniversat ziua de naştere.

„Mă bucur că suntem atât de mulţi şi din nou împreună. Că nu aţi uitat că în periplul vostru fotbalistic odată aţi jucat şi pentru Agrocompany Băcia. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru echipa noastră şi sper să ne revedem cu bine şi peste zece ani”, a spus Marc.

Drept recunoştinţă pentru ce au făcut pentru club membrii fondatori şi cei mai reprezentativi jucători au primit cupe, fanioane aniversare şi Diplome de Excelenţă.

La joc fără apărători

Punctul culminant al evenimentului a fost jocul amical care s-a întins pe durata a două reprize între două echipe – albii şi roşii – formate din foşti sau actuali componenţi ai echipei Agrocompany Băcia. Bineînţeles că s-a jucat fără apărători iar scorul final a fost, 3 la 2. Pentru cine!? Pentru Agrocompany Băcia.

Însă, ceva mai lungă şi mai disputată a fost repriza a treia în timpul căreia cu un mic cu muştar într-o mână şi cu halba de bere în cealaltă, jucători, oficialii şi suporterii au depănat amintiri şi momentele memorabile din istoria de 10 ani a clubului.

[wzslider autoplay=”true”]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/